13 februari: Architecten verkennen Krewerd

Meer dan de helft van de inwoners van Krewerd heeft inmiddels een eigen architect gekozen. De komende twee weken moet ook de koppeling van de overige huishoudens aan een architect tot stand komen. Op 13 februari komen de architecten kennismaken met Krewerd.

Een belangrijk onderdeel van Experiment Krewerd is immers dat ieder huishouden een eigen architect in de arm neemt, die hun gaat begeleiden bij het komend versterkingsproces; de verbouw of mogelijk zelfs herbouw van hun huis. Onze adviseur en `dorpsarchitect’ Fons Verheijen roept de inwoners op om nu spoedig een keuze te maken.

Op deze website staan inmiddels rond de 30 architecten en collectieven die graag mee willen doen in Krewerd. Mensen die het lastig vinden om zelf een architect te kiezen, kunnen contact met Fons of Marieke van der Heide opnemen. Zij helpen graag.

Op 13 februari komen de architecten naar Krewerd, om het dorp te verkennen. Er is dan om 15.00 uur een architectenbijeenkomst in Kredo, waar zij worden geïnformeerd over de spelregels van Experiment Krewerd. Aansluitend maken de architecten een wandeling door het dorp en is er gelegenheid om ook de laatste inwoners aan een architect te verbinden.