Marieke helpt graag bij uw architectenkeuze!

Beste inwoners van Krewerd,

Op 10 december hebben we in Kredo een mooie avond gehad als startmoment van de volgende fase van het Experiment Krewerd. Ik heb toen ook met genoegen de uitkomsten van het cultuurhistorische onderzoek over het dorp met u gedeeld.

Op deze avond is bovendien de koppeling met de architecten van start gegaan. Er hebben zich ondertussen al 26 architecten aangemeld op de website, dus er is keuze genoeg. Zoals Fons al benadrukte: het staat u ook vrij om met een andere architect (die niet op de website staat) in zee te gaan.

Best lastig

Sommigen van jullie zijn al aan de slag gegaan en hebben al een architect gevonden. Andere inwoners zijn in gesprek met meer dan een architect, om uiteindelijk iemand te kiezen. Niet voor iedereen is het even makkelijk om een keuze te maken: Dat is ook best lastig op basis van een foto en een korte tekst.

Daar wil ik u graag bij helpen. De meeste architecten ken ik goed. In een gesprek kan ik samen met u verkennen wat het beste bij u persoonlijk past. Ook kan ik u desgewenst ondersteunen om contact met een architect te leggen.

Ik ben op verschillende manieren te bereiken:

  • Per mail: mail@mvdh-architectuurhistorie.nl
  • Per telefoon (bellen of appen): 06-24804331

Ik ben tevens van plan twee vrijdagmiddagen in Krewerd te zijn voor een open gesprek. Dat kan in Kredo, of desgewenst bij u aan de keukentafel. Op vrijdag 27 december en vrijdag 3 januari ben ik ’s middags vanaf 13.00 uur in Krewerd. Als u op die dagen met mij wilt overleggen, laat het me weten. Dan maken we een afspraak.

Informatie over uw huis

Daarnaast is uit het cultuurhistorische onderzoek informatie naar boven gekomen over de achtergrond en geschiedenis van uw huis of perceel. Die digitale informatie is voor u beschikbaar. Een mailtje of appje naar mij is voldoende; dan stuur ik u de specifieke informatie van uw huis persoonlijk toe.

Keuze gemaakt? Geef het a.u.b. even door!

Experiment Krewerd wil graag bijhouden welke inwoners en architecten met elkaar in zee gaan. Wilt u dit allemaal aan mij doorgeven? Ik hoor het graag!

Hartelijke groet,

Marieke van der Heide