Kwartiermaker stelt zich voor

Joris Jonker is aangesteld als kwartiermaker van Experiment Krewerd. Een introductie:

Mijn naam is Joris Jonker en ik ben in ieder geval tot en met eind juni aangesteld als kwartiermaker van Experiment Krewerd. Ons bijzondere experiment is in een stroomversnelling geraakt. Ik draag graag bij aan het aan de gang houden van die versnelling.

Ik woon in Groningen en heb een zoontje van 4 jaar. Ik werk bij Buro Bries, een bedrijf dat zich bezig houdt met het faciliteren en versnellen van maatschappelijke winst bij organisaties. Als u hier meer over wilt lezen, verwijs ik u graag door naar onze website.

Wat wij in ieder geval altijd voorop hebben staan in ons werk, is dat ‘de wereld er een beetje mooier van wordt’. Maatschappelijke winst gaat dus vóór financiële winst.

Ik ben de komende tijd in Krewerd aan de slag om te helpen met het definitief maken van een dorpsvisie, zodat we aan de slag kunnen en er zichtbare resultaten geboekt kunnen worden. Verder zal ik ondersteunen in de oprichting van Dorpscoöperatie Krewerd, waarvan ik hoop dat alle inwoners lid worden.

Een deel van mijn tijd werk ik in het kantoor van Buro Bries in de stad Groningen, voor een deel zal ik aan het werk zijn in het oude gemeentehuis van Ten Boer, waar een trefpunt ontstaan is voor organisaties die werken aan de aardbevingsproblematiek. Ook kunt u mij geregeld tegenkomen in Krewerd.

Ik vind het erg leuk om iedereen in het dorp te leren kennen, dus aarzel niet mij aan te schieten als u kennis wilt maken of als u vragen heeft.

Mailen kan ook, op joris@burobries.nl

Bellen kan op 06 18 84 23 01

www.burobries.nl